JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Kaikki blogit puheenaiheesta Miltton

Avointa korruptiota hallitusohjelmaneuvotteluissa - Quo Vadis, vasemmisto?

Vasemmistopuolueet myivät suomalaisen demokratian ennätysvauhtia omille vaalirahoittajilleen ja etujärjestöilleen. Temppu on täysin avoimessa härskiydessään poikkeuksellinen puolueilta, jotka viimeisen neljä vuotta huusivat hallituksen muka kävelevän yksityisen sektorin talutusnuorassa ja myyvän Suomea omille bisneskumppaneilleen.

Miltton Networks unohti ämpärit kotiin – Guggenheim kaatui valtuustossa

Helsinkiin ei tule Guggenheimin taidemuseota. Kaupunginvaltuusto hylkäsi Guggenheim-säätiön kanssa neuvotellun sopimuksen murskalukemin hieman puolenyön jälkeen. Valtuuston kanta oli selvä, sillä jopa 53 valtuutettua vastusti kaavailtua museohanketta, kun sitä kannatti vain 32. Näyttäisi siltä, että Guggenheim Helsinki paiskattiin ainakin pariksi vuodeksi takaisin kalmistoonsa. Solomon R.

Guggenheim - Mitä vastata epämiellyttäviin kysymyksiin?

Guggenheim - tuo poliittisten päättäjien lempilapsi ja kansalaisten inhokki - on jälleen otsikoissa tänään kun arkkitehtuurikilpailu alkoi. Ensimmäinen ehdotus Guggenheimista tyrmättiin täysin. Suurin osa meistä uskoi, että se oli siinä, mutta kulisseissa tapahtui koko ajan. Toinen ehdotus on nyt edennyt tarkan suunnitelman mukaan. Askel kerrallaan tuo Guggenheim syötetään mieliimme, jotta kansa vähitellen sen hyväksyisi.

Guggenheim, uusintakierros

Kokoomus ja Vihreät lähtivät guggenheim bandwagoniin toisella kierroksella.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä