JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tuntematon sotilas -elokuva

Spede oli oikeassa: Suomessa suositaan elokuvia, joita kukaan ei halua katsoa.

Suomen Oscar-raati valitsi Suomen Oscar ehdokkaaksi Teemu Nikin ohjaaman elokuvan Armomurhaaja. Armomurhaajalla on katsojia ollut 3000, joka sekin on paljon kun ottaa huomioon elokuvan aiheen: kotieläinten ja lemmikkien surmaaminen. Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas maksoi 6,5 miljoonaa euroa ja sai kotimaassaan yli 1000000 katsojaa.
 

KOM-teatterilaisten produktio kansainväliseen levitykseen!

Markkinointi&Mainonta-julkaisu tietää kertoa, että Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi uudelleen filmatisoidusta "Tuntemattoman sotilaasta"  tehdään kansainvälistä jakelua varten erikoisversio. Suomessa suursuosion saavuttanut "näköispainos" Edwin Laineen ohjaustyöstä on toteutettu kirjailija Linnan tekstiä kunnioittaen, siihen juuri mitään lisäämättä tai poisjättämättä siis. 

Tuntematon sotilas 2

Tuntematon sotilas 2 on Renny Harlinin ohjaama suomalainen somesotaelokuva, joka saa ensi-iltansa kesäkuussa 2016. Elokuvan pääosissa ovat ykkösosan päähenkilöiden jälkipolvet, jotka jatkavat maan puolustusta samalla kunnial... sisulla kuin isoisoisänsä. Tuntematon sotilas 2 kertoo erään konekiväärillä uhkailevan komppanian vaiheista sodassa mamuja ja suvakkeja vastaan. Painotus on vahvasti asemasodassa ja sekavassa ulosannissa, eikä juoni etene minnekään.

Uusi Tuntematon sotilas -elokuva Suomi 100 v -juhlavuodeksi 2017!

Kiva saada kolmas Tuntematon sotilas -filmatisointi nähtäväksi Suomineidon 100-juhlavuotena 2017 - http://www.iltalehti.fi/viihde/2015081820196619_vi.shtml - Laineen ja Mollen näkemykset ja ainakin 50- ja 80-luvun tekniikka ovatkin jo ehkä vanhenneet olennaisesti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä