JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Kaikki blogit puheenaiheesta Skripal

Kansainvälisten suhteiden pimeää puolta: murhat ja ihmiskaappaukset

Helsingin Sanomien kirjeenvaihtaja Saska Saarikoski ehti ensin: hänen kolumninsa Hesarissa 18.10.2018 sisälsi aika lailla samanlaisen näkemyksen kuin omani asiasta, josta tässä kirjoitan. Olen havainnut saman aikaisemminkin; kun jokin asia tai ilmiö on ”ilmassa”, siihen tartutaan monelta taholta samanaikaisesti.

Petturien kohtalo


Jokainen Venäjän agentti vannoo valassaan puolustavansa kuolemaansa asti Pyhää Venäjää. Jokainen agentti tietää että kuolemanrangaistus seuraa petoksesta. Ei löydy maailmasta niin turvallista kolkkaa jossa petturi voisi elää ilman pelkoa.

Kaikkialla maailmassa rikoksista rangaistaan niin että kaikki sen tietävät, kaikkien tulee peljätä ja rakastaa Lakia. Olisi helppo tappaa petturit tavallisella tavalla niin että siitä ei jäisi kiinni eikä kukaan saisi selville murhaajaa. Tavallisetkin roistot sellaiseen pystyvät.

Mielenkiintoisia tietoja Venäjästä

Mielenkiintoisia tietoja Venäjästä

Suoraan Venäjän Helsingin -suurlähetystön seinältä; https://helsinki.mid.ru/web/helsinki-fi/mielenkiintoisia-tietoja-venajasta  

  1. 22 mertä huuhtoo Venäjän Federaation rantoja.

  2. 1/3 Venäjän alueesta sijaitsee napapiirin pohjoispuolella.

  3. Lyhyin välimatka Venäjän ja USA:n välillä on 4 km.

  4. Kremlin muuri on 2235 metriä pitkä.

Koostettu TOTUUS: TAPAUS SKRIPAL

Entinen venäjän upseesi ja kaksoisagentti Sergei Skripal myrkytettiin hermomyrkyllä Brittein Salisburyssa 4.3.2018. Myös hänen tyttärensä sai hermomyrkkyä mutta ilmeisesti pienemmän annoksen ja on hyvää vauhtia toipumassa. Sergei Skripal lienee yhä sairaalahoidossa, todennäköisesti nukutettuna ja Atropiinitiputuksessa. Mahdollisesti hänelle on tehty verensiirtokin ("verenvaihto").

Salisburyn hermomyrkky-isku oli terroriteko joka herättää lisää kysymyksiä

 

Kriittinen lukija kysyi, mikä edellisen blogini tarkoitus oli.  Se käsitteli aihetta nimeltä Salisbyryn myrkytysmurhaisku, Skripal case eli Skripalin tapaus, tai Britannian viimeisin terrori-isku, ihan miten vain haluamme sitä nimittää.  Sekä mm. Suomen toimenpiteitä tapahtuneen tiimoilta.

*

Vastaan esittämällä muutamia kysymyksiä:

Miksi Britannia toimi niin kuin toimi?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä