JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Kaikki blogit puheenaiheesta Rintamakarkuruus

Mikä on heikoin 'Sininen' lenkki?

Kun mereltä tuulee ja aallokko käy, on aika istua kivelle ja tarkastella tuulen suunta ja aaltojen korkeus!

Sipoon merenrantamaisemista lähti hiljainen väreily, joka lopulta nousi aallokoksi. Tummien pilvien painoa oli vaikea mitata, sillä kukaan ei tunnistanut myrskyä.

Myrsky oli vasta alkamassa. 

Sote -kapinaliike oli jo käynnistynyt erilaisina ulostuloina, kolumneina, kaupunkien johtajien kokouksina, puheenvuoroina ja lopulta puolueesta irtiottona.

Harry 'Hjallis' Harkimo sanoutui irti Kokoomuksesta.

Siviilipalvelus täyttää maanpuolustusvelvoitteen

RESERVILÄISLIITON toiminnanjohtaja Olli Nyberg rinnasti Facebook-päivityksessään reserviläisten siirtymisen siviilipalveluun rintamakarkuruuteen (HS Kotimaa 13.1.). On todella hävytöntä syyttää Suomen siviilipalveluksen suorittaneita tai kyseiseen palvelumuotoon siirtyneitä kansalaisia rintamakarkuruudesta rauhan aikana.

Rintamakarkurit

Soini totesi että hallituksen jättäminen olisi rintamakarkuruutta. 

Tuskin pääsemme koskaan ihmiskuntana yksimielisyyteen siitä ettei yksikään sota ole sotimisen arvoinen. Olemme varmaan silti ainakin julkisesti kaikki samaa mieltä siitä, ettei niitä voida käydä keinoilla millä hyvänsä. Siksi ollaan saatu aikaan sopimuksia jotka turvaavat ihmisoikeuksia, myös sodan aikana.

Ministeriaitiossa istui luovuttanut pääministeri

Pääministeri Jyrki Katainen (Kok.) on jo ”muualla”, siksi väsynyt oli hänen ilmeensä eduskunnan kyselytunnilla 24. huhtikuuta 2014. Jyrki ei jaksanut enää innostua, näytti miltei masentuneelta. Voimmeko tulkita, että Katainen on pettynyt, kun hänen erikoisyritelmäkuusilo ei onnistunut, ja liki kaikki hallitusohjelman tavoitteet kaatuivat.

Mies voi lähteä Perussuomalaisista, mutta Perussuomalaisuus ei miehestä.

Olen havainnut viime kuukausina jonkin verran eroamisia Perussuomalaisesta puolueesta. Suurempi trendi on kuitenkin se, että liitytään Perussuomalaiseen puolueeseen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä