JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Kaikki blogit puheenaiheesta Perussuomalaisten rasismin ja syrjinnän vastainen julkilausuma

Touko Aalto vai Jussi Halla-Aho -- kumpi lienee vaarallisempi maailmalle

TOUKO AALTO TV:SSÄ KUIN MURROSIKÄINEN NAAPURIN KAKARA

 

Kun Vihreät uuden puheenjohtajansa suulla sanoo jo etukäteen, ennen kuin on ollut eduskuntavaaleja tai hallitustunnsutelijaa nimetty, että emme leiki kanssanne, jos perussuomalaiset ovat mukana – se on melko lailla rasistista vihapuhetta ja kertoo jotain lähinnä Touko Aallosta. Hallitusneuvotteluissa aina joudutaan tekemään kompromisseja sekä sietämään toisinajattelijoita.

 

Suomen kansa - rasististako?

Suomen kansa - rasististako?

Joukossa tyhmyys tiivistyy - sanotaan. Lieneekö vielä niin - että mitä suurempi joukko, niin sitä suurempi tyhmyys. Näyttää olevan tosi, että ihmisryhmittymät esiin nostetuista kysymyksistä tai tapahtumista ottavat ryhmittymien vahvimpien tahojen tai vaikuttavan henkilön kannanotoista jokseenkin yksisilmäisen näkökulman.  Sitä sitten niin sanotusti puolustetaan usein henkeen ja vereen saakka. Näkökulmasta ei luovuta vaikka kuinka vahva toisensuuntainen näyttö tulee esiin.

Tuki- ja kiintiöpolitiikka ovat puhdasta rasismia

Sosiaaliavustuksien ja niiden varassa elämisen ei tule muutamia poikkeuksia (koskien lähinnä kansan- tai työkyvyttömyyseläkettä) huomioimatta johtaa status quo -tilanteeseen, jossa tälle ratkaisulle ei yritettäisi tai katsottaisi olevan mitään syytäkään yrittää hakea vaihtoehtoa. Sosiaalitukien tulee olla (edelleen muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta) väliaikainen ratkaisu, joilla auttaa tavalla tai toisella vähäosaisia, kauniimmin sanottuna työelämään kykenemättömiä, pääsemään pahimman yli.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä