JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Kaikki blogit puheenaiheesta Nocebo

Banaanikärpäsen vuorokausirytmi noudattelee Maan liikkeitä

Lääketieteen palkitut Nobel tutkijat ovat tutkineet banaanikärpästen vuorokausirytmiä, tutkimus on sovellettavissa omaan biologiseen kelloomme! Kts. linkit!

 

‘Wind energy will undoubtedly create noise, which increases stress, which in turn increases the risk of cardiovascular disease and cancer’, home abandonment is a reasoned option. http://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/2054270414554048

 

 

Taitavaa propagandaa ihmisen ja luonnon kustannuksella?

Hesarin nosebovaikutus -kirjoituksessa käsitellään ihmisen aivoihin asti vaikuttavasta välittäjäaineesta, joka räpsähtää ja hermosolut aktivoituvat. ”Koehenkilöt saivat voidetta, jossa ei ollut mitään vaikuttavia ainesosia. Kuitenkin kun heille kerrottiin sivuvaikutuksista, he alkoivat saada niitä ja kipureaktio nähtiin jopa aivoissa ja selkäytimessä.”

Taitavaa propagandaa ihmisen ja luonnon kustannuksella

Tuulivoimateollisuus on kokolailla tietoinen matalataajuisen melun tuomista ongelmista ihmisille ja eläimille. Sieltä löytyvät denialistit.

 

Infraääni - aliarvioitu vaara!

On olemassa pyrkimystä ymmärtää matalataajuista melua, ehditäänkö saada tietoa ajoissa. 

Infraschall - die unterschätzte Gefahr!

Infraääni - aliarvioitu vaara!

 

http://www.ulrich-richter.de/fakten/gesundheit/infraschall/

 

Windkraftanlagen erzeugen permanent Infraschall!

Nocebo, pelottelu on tehokasta

Nocebo on latinaa, ja tarkoittaa suurin piirtein “Aion vahingoittaa”.

Placebo on latinaa, ja tarkoittaa suurin piirtein “Aion miellyttää”.

 

Tutkimuksissa … on voitu todeta että nocebo vaikutus voi kääntää kehon reagointia todelliseen lääketieteelliseen hoitoon positiivisesta negatiiviseksi. (Root-Bernstein 1998)

 

Nocebo on jotain, jonka pitäisi olla tehotonta, mutta joka aiheuttaa oireilua jostakin sairaudesta. Nocebo on sairas vaikutus, jonka aiheuttaa ehdotus tai uskomus että jotain on vahingollista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä