JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Kaikki blogit puheenaiheesta Liikenteenvalvonta

Kaahari ei ole köyhä eikä kipee.

Sipilän hallitus ei ole tyhmä se ottaa rahan sieltä mistä sitä helposti saa. Kaaharit ovat yksi porukka jotka näköjään mielellään maksaa valtion kassaan kymmeniä miljoonia.

Valtion tavoite on kerätä peltipooliseilla 30-40 miljoonaa,  1,7 miljoona aiotaan sijoittaa uusiin kameroihin. Tavoitetta ei ole mahdoton saavuttaa kaaharin kaasujalka on melko painava.

Tämän alkuvuoden aikana peltipoliisi on jo sakottanu 50.000 kertaa enemmän, kun viime vuonna samana aikana.

Tämän vuoden alussa on sakkoja kertynytjo 55% enemmän kuin 2014 koko vuonna.

Hyppää sanoi liikennepoliisi ja Tamperehan hyppäsi

Eilen ja tänään olemme saaneet kuulla tuohtunutta keskustelua niin sanotusta Paasikiventien kamera-autokaustista. Puolesta ja vastaan. Osan mielestä poliisi on tehnyt väärin ansoittaessaan nopeusrajoitusalueen vaihtumisalueen kamera-autolla sakkoja räpsytellen. Osa on tehnyt laki on laki -kehäpäätelmän ja puolustaa poliisin oikeutta sakottaa tästä kammottavasta liikennerikkomuksesta. Kieltää se laki punaisia päin kävelemisenkin. Sakkoja siitäkin vaan kaikille! Kamera-autot suojatielle ihmisiä kuvailemaan niin hyvä tulee. Raja se on kuulkaa laitettava!

Liikenteenvalvontaan resursseja siviilipalvelusmiehillä

Jätän tänään valtuuston kokouksessa oheisen aloitteen.

Helsingin liikenteessä loukkaantui viime vuonna 459 henkilöä ja kuoli 5. Helsingissä on tällä hetkellä neljä ylinopeuksia ja punaista päin ajamista automaattisesti valvovaa kameralaitteistoa. Kaupunki on hankkinut laitteet omalla kustannuksellaan Helsingin poliisilaitoksen eli valtion käyttöön.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä