JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Tiivistelmä: Venäjän (ja Suomenkin) tulevaisuus profetian valossa

Perustan tämän tekstin erilaisiin profetioihin, joita olen lukenut. Vastuu tekstistä on venäläiseen tapaan sen lukijalla.

Lähtökohtana voisi olla Venäjällä tapahtuva vallanvaihto tai vallankumous, vähän samantapainen niinkuin Ukrainan värivallankumous tai Maidan. Tässä vaihdoksessa Putinin tilalle nousisi äärikansallismielinen hallitsija, jonkinlainen Hitlerin tapainen. Venäjällähän on kaikkea kansallismielistä toimintaa, ja Venäjä ja Putin ovat käsittääkseni myös eurooppalaisten kansallismielisten puolueiden jossain määrin fanittama valtio ja toimija.

Pian tämän jälkeen uusi (ääri)kansallismielinen hallitsija käynnistäisi Venäjällä vainot, jonka seurauksena mm. Venäjän juutalaisia pakenisi Israeliin Suomen kautta. Heitä lähtisi laivoilla Suomen satamista kohti Israelia.

On profetoitu myös Googin sodasta ns. Tukholman profetiassa. Siinä Venäjä hyökkäisi Suomeen vähän ennen hyökkäystä Israeliin Lähi-idän liittolaistensa kanssa. Venäjä saisi haltuunsa Kotka-Oulu akselin itäpuoleisen alueen, mm. Lapin kokonaan. On myös profetoitu Venäjän hyökkäyksestä Ruotsiin ns. Dom över Sverige profetiassa. Venäjälle jäävällä alueella harjoitettaisiin sortotoimia, ja olen lukenut profetiasta, jossa venäläissotilaat tekivät natsitervehdyksiä Lieksassa.

Suomen miehitys (ei koko Suomi) kestäisi jonkin aikaa, jonka jälkeen venäläisjoukot lähtisivät pois Suomesta, ja Suomi saisi entisiä alueitaan, mm. Karjala takaisin Venäjältä. Miehityksen aikana Suomessa tapahtuisi myös herätystä, koska sitä ei rauhan ja yltäkylläisyyden aikana tapahdu. Vaaditaan kovat ja ankarat olosuhteet siihen, että herätystä voisi tapahtua. Suomea miehittävät venäläiset veisivät sanomaa Suomen herätyksestä ja evankeliumista takaisin Venäjälle mukanaan, kun he palaavat Suomea miehittämästä. Aikojen lopulla Venäjällä koittaisi ns. Pyhän Venäjän aikakausi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Peruskamaa profetiapiireissä.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Ja tämäkin blogi kuuluisi sinne vapaavuoron puolelle.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Miksi? Tekstini käsittelee Venäjän ja Suomen sotilas-poliittista tulevaisuutta, joskin poikkeuksellisesti profetian kautta tulkittuna. Mielestäni ihan validia Puheenvuoro-kamaa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Taisit unohtaa profetioista Nato-option. Suomessahan on paljon hölmöjä jotka uskovat profetioiden ohella myös muihin yliluonnollisiin asioihin kuten kaikkipelastavaan Nato-optioon. Kukaan ei vain ole kertonut, missä se optio luuraa ja missä vaiheessa optiota pitäisi käyttää, ja onko siitä siinä vaiheessa enää mitään hyötyä.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Niin. On mielenkiintoista miten Nato mainitaan profetioissa.

*

Tukholman profetia (1984), joka mielestäni on luotettavin ja todentuntuisin sanoo, ettei apua tule lännestä, lainaus:

"Suomen kansa, älä luota lännestä tulevaan apuun, sillä ei sitä tule. Ruotsi ei lähetä joukkoja sinua puolustamaan, Amerikka ei tule sinun avuksesi, Länsi-Saksan armeijat ovat lyödyt ja hajallaan.. Minä näin Länsi-Saksan sotilaiden itkevän maassa polvillaan.Teillä ei ole yhtään ystävää. Ainoa, joka teitä voi suojella ja varjella, on Minun Poikani Jeshuan Messiaan Sovintoveri. Sen te olette ylenkatsoneet ja jalkoihinne polkeneet. Vain morsian, Minun Poikani morsian, sinä olet uloskutsuttu ja sinä tulet seisomaan, kun muut ympärilläsi kaatuvat."

http://www.kolumbus.fi/gematria/profetia.htm

*

Jukka Rokan näyssä (2001) sanotaan, että "Hopeless! - Woe unto You, Finland...! We cannot help You! But maybe NATO can...", lainaus:

"Katselin kauhistuneena edessäni olevaa näkyä. Sitten yht'äkkiä arkun pääpuolelle ilmestyi kaksi suurta kirjainta: EU. Kirjaimissa oleva näkymätön voima yritti riuhtaista arkussa olevan Suomi-neidon mukaansa, mutta ei voinut, sillä sirppi ja vasara iskivät niihin murskaavan kuolettavalla voimalla..., EU katosi näyttämöltä. Kuului vain tuskaista huokaava, masentunut ääni, joka englanniksi huusi:

"Hopeless! - Woe unto You, Finland...! We cannot help You! But maybe NATO can..." (Toivotonta ! - Voi sinua, Suomi...! Me emme voi auttaa sinua ! Mutta - ehkä NATO voi ...")

Samassa venäläiset sotilaat ympäröivät "Suomi-neidon" arkun, käänsivät sen kohti itää ja lähtivät menemään rumpujensa pauhatessa - se oli kuin mahtavaa tuliaseitten jylinää...

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Jarkyttava%...

*

Pelastussanoma-sivustolla taas sanotaan (2017), että brittien Nato-joukot nousevat maihin Porin edustalla, lainaus:

"EU ei tule Suomen avuksi kun Venäjä tulee tänne ja ottaa maan meiltä yksipuolisin menettelyin. Yksikään EU maa ei tee meidän maamme pelastamiseksi mitään. Sen sijaan EUsta irroittautuva Englanti tulee pelastamaan puolittain tilanteen. He tulevat Tukholman edustalta laivoillaan Porin korkeudelle ja asettuvat Venäjää vastaan purettuaan tankit ja muun asevoimansa.
Porista lähtee tienumero 8 sekä Turkuun että Ouluun. Sitten siitä lähtee tiet numero 3 Helsinkiin ja tie 11 Tampereelle ja kolmas tie vielä Jyväskylään. Näitä valtateitä käyttämällä Venäjän invaasio koko Suomen valtaamiseksi pysäytetään ja siitä syystä Venäjä ei voi valloittaa koko maata.
Minä puhun nämä sanat Jumalan sanana, en ominani."

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Miekka%20Su...

*

Pitäisin näistä kolmesta Tukholman profetiaa kaikista oikeimpana ja todennäköisimpänä.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

"vähän samantapainen niinkuin Ukrainan värivallankumous tai Maidan."
Juuri näin ja siitä USA ilahtuisi kun saisi imperuimiinsa europan lisäksi suuren Venäjän.
Sitten olisikin jälellä vain Syyria, Iran, Turkki ja Pohjois-Korea pieninä valtioina.
Kiina olisi ihmeessä miten tässä käy.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Kuka on laatinut nämä profetiat? Minulle eräs henkilö kertoi kerran että jokin profetia myös väittää, että Kiina valtaa suuren osan Venäjästä jonain päivänä?

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Profetiat ovat eri kirjoittajilta. Mm. Jouko Piho kokoaa profetioita kotisivuillaan (http://www.jouko-piho.fi/211357871). Sieltä voi etsiä profetioiden kirjoittajien nimiä.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä se, että profetiat on aina jollain tavalla arvosteltava, sillä liikkeellä on myös paljon väärää profetiaa. Varovainen kannattaa siis olla.

Kiina valloittaa Venäjän? En tiedä, olen perehtynyt lähinnä Suomea koskeviin profetioihin. Ja jos haluaa lukea oikein tosiprofetiaa, niin Raamatun Ilmestyskirja (http://raamattu.fi/1933,38/Ilm.html) on sopiva siihen.

Toimituksen poiminnat