JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Turvallisuustilanteesta ja maahanmuutosta kohkaaminen – mitä Persut eivät kerro?

On ihan aiheellista olla huolissaan Suomen nykytilanteesta – kaikki mittarit ovat enemmän tai vähemmän punaisella. Terroriepäiltyjen määrä on noussut 80 % vuodesta 2012 ja maassamme on paljon, ilmeisesti tuhansia ihmisiä, jotka ovat paperittomia, ja joiden oikeaa henkilöllisyyttä ei satavarmasti tiedetä. Ei ole mielestäni perusteetonta vaatia esimerkiksi rajojen sulkemista nykytilanteessa, jotta vielä suurempi kaaos voitaisiin välttää.

Siltikään oikein mitään ratkaisevaa ei tunnu tapahtuvan tai tehtävän asiaintilan parantamiseksi. Asioista vain kohkataan puolin ja toisin.

Väitän myös tietäväni miksi asiaintilaan ei saada muutosta. Se johtuu siitä, että Suomi ja suomalaiset elävät syvällä synnin suossa. Jumalan tuntemista ja Jumalanpelkoa ei tunnu olevan kansassa ollenkaan, eikä sitä tunnu olevan edes kirkon piirissäkään. Suomessa eletään tällä hetkellä kuin pellossa. Tämän takia Kaikkivaltias pitää Suomen rajoja auki, ja ei salli suojamuurin pystyttämistä Suomen ympärille.

Perussuomalaiset voivat kohkata turvallisuustilanteesta ja maahanmuutosta vaikka kuinka paljon, mutta se ei tule muuttamaan asioita, elleivät Suomi ja suomalaiset tee parannusta. Niin kauan kun parannuksen tekoa ei tapahdu, potkivat Perussuomalaiset ja hengenheimolaiset tutkainta vastaan ja loukkaantuvat loukkauskiveen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kiitos tästä.
Jotenkin säälittääkin, ettei kirkon puolelta tule hengellistä tulkintaa maailman tapahtumista, vaan kaikki mitä julkisuuteen sanotaan, on maallisen regimentin puolella. Tarkoitan julkisuudella tässä kirkon seinien ulkopuolella. Esimerkiksi taannoisen tsunamin kirkollinen tulkinta oli, että mannerlaatat liikahtivat. Niin eihän ne kirjanoppineet ja uskontojohtajat Jeesuksenkaan aikana parannusta saarnanneet.

Sithän ei sitten hengellisesti sokealla tai heikkonäköiselläkään saata olla mahdollisuutta nähdä, mikä parannussaarna uutisistakin kohti käy. Vaan ei parannuksen teko koskaan menisi hukkaan, vaikka se katastrofitulkinta olisikin vähän vinossa.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Niin. Väkeä lappaa Suomenmaalla kuin supermarketissa ja ensimmäinen terroritekokin on tapahtunut. Silti mikään ei tunnu liikkuvan Suomessa mihinkään suuntaan - ei maallisella, eikä hengellisellä puolella. No, rukous voi auttaa.

Petteri Hiienkoski

Lutheria ja uskonpuhdistuksen aikaista maailmantilannetta tutkiessa välittyy kuva hieman samantyyppisestä vaiheesta kuin missä nykyisin elämme. Ulkonainen kirkko rappeutunut ja etääntynyt Raamatusta ja islamin armoton ja kadottavan harhaoppi tunkeutumassa Eurooppaan.

Toki merkittäviä erojakin on. Ihmiset yleisesti uskoivat silloin Jumalan olemassaoloon ja tiedostivat tuomionalaisen tilansa. Evankeliumi upposi kuin kuuma veitsi voihin ja uskonpuhdistus pyyhki yli Euroopan. Nykyisinhän on hämärtynyt jopa luonnollinen jumalatuntemus ja kyseenalaistetaan luonnollinen moraalilakikin.

Kristillinen kirkko on tiedostanut sen, että eletään lopunaikaa ja Kristuksen tuomiolle tulemisen odotuksessa. Jos Luther jo 500 vuotta sitten arvioi lopun merkkien viittaavan sen totetumiseen hänen elinaikanaan, kuinka paljon suuremmalla syyllä loppu koittaa meidän aikanamme?

Näihin merkkeihin eivät kuulu ainoastaan luonnonmullistukset ja sodat, vaan myös ulkonaisen kirkon luopumus Jumalan sanasta, monet monet väärät opettajat, Raamattuun sitoutuneisiin kohdistuva painostos ja vaino, laittomuuden lisääntyminen ja huolettomuus kristittyjenkin piirissä (vrt. 10 neitsyttä).

Jumala voi armossaan muuttaa historian kulkua. Raamatun mukaan sellaista on tapahtunut, koska hän on kuullut uskoviensa rukouksen.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Luin sellaisen uutisen, että Puolustusvoimat on kehottanut varusmiehiä olemaan käyttämättä sotilaspukua erityisesti pimeän aikaan. Mistä ihmeestä tällainen on saanut alkunsa? Turun terroriteostako, jossa tekijän aikomuksena oli tappaa sotilaita? Näinkin siis annetaan pelolle valta, ja vielä organisaatiossa, jonka pitäisi suojella maata niin ulkoisia kuin sisäisiäkin vihollisia vastaan. Käsittämätöntä ja säälittävää.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Elämme kaikin puolin merkillisiä aikoja.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

70-luvulle asti oli varusmiehille pakollista käyttää sundis-asua lomilla ulkona liikkuessaan. Jos käry kävi, niin seurasi rangaistus järjestyssäännön noudattamattomuudesta. Kaupungilla oli myös sotilaspoliiseja vahtimassa varusmiehiä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Liittykö kommenttisi jotenkin tähän älyttömään tilanteeseen, joka ilmeisesti juontuu Turun terroriteosta? Kävin armeijan 1976.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Se ei taida koskea koko maata, se lomapukeutumisohje pimeässä? Silti siitä välittyy pelolle vallan antmisen lisäksi viesti siitä, että kansamme viholliset ovat jo maassamme. Ja vähän ehkä sekin, ettei aiota tehdä mitään tilanteen korjaamiseksi. Olisivatko Putinin vihreät miehet kyttäämässä lomailevia sottujamme?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomen armeijan johto pelkää pimeää? Voi hellanlettas sentään!

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

"Tämän takia Kaikkivaltias pitää Suomen rajoja auki, ja ei salli suojamuurin pystyttämistä Suomen ympärille."
....................

Ties vaikka kaikkivaltias suuressa armossaan haluaa auttaa turvaa hakevia eikä siksi torju heitä muurilla?

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Miksi Hän sitten päästää sisälle myös niitä, joilla "ei ole puhtaat jauhot pussissa", ja jotka haluavat vahingoittaa suomalaisia?

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

"Miksi Hän sitten päästää sisälle myös niitä, joilla "ei ole puhtaat jauhot pussissa", ja jotka haluavat vahingoittaa suomalaisia?"
....................

Eihän Kaikkivaltias eliminoi saatanaakaan vaikkei se muuta tee kuin pahojaan.

Toimituksen poiminnat