JoriKostiainen Tämä on Uusisuomi Puheenvuoro blogini.

Perussuomalaiset alle 20 vuodessa valtapuolueeksi – ja syystä

  • Perussuomalaisten kannatus eduskuntavaaleissa
    Perussuomalaisten kannatus eduskuntavaaleissa

----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- -----

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Paljos sillä "valtapuolueella" nyt -17 on kannatusta?

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Gallupit sanovat mitä sanovat. Lisäksi vuoden 2017 kuntavaalit eivät ole eduskuntavaalit.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä teemat muuttuvat vain käytäntöön puheenjohtajaa vaihtamalla, jos puheenjohtajassa muutosta tapahtuu, niin se voi olla vain parempaanpäin.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Senhän näkee kansanedustajien määrästä.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Tärkeintä on olla hallituksessa edes pienelläkin osuudella vaikuttamassa Suomen laivan kääntäminen varmemmalle reitille! Jori puhui tämän päivän tilanteesta. Hallitusvastuuseen valitaan neljäksi vuodeksi. Hallitus on pysynyt koossa ja toiminut yhtenäisesti. Samaa ei voi sanoa edellisen hallituksen yhtenäisyydestä.
Gallupit ovat tietenkin kiinnostavia mutta ne eivät koskaan ole toteutuneet sata prosenttisesti. Eivätkä voikaan sillä tilastolliset otokset eivät ole koskaan kattavia. Lisäksi meissä eläkeikäisissä ( aktiiviäänestäjiä) kun on suuri osa niitä, jotka eivät ko. otoksiin edes vastaa! Lisäksi 48% ei ole edes ilmoittanut kantaansa.
Nämä kannatusmittaukset kuukausittain ovat osa mediapropagandaa, jolla pyritään vaikuttamaan äänestyskäyttäytymiseen. Uskon, että suurin osa suomalaisista on kuitenkin tolkun väkeä ja tekevät omat äänestyspäätöksensä AINA itsenäisesti!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Perussuomalaisilla on tolkkaremminosa aisankannattajana.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Lisäisin listaasi kolmanneksi hyvä veli verkoston tuhoamisen! Meillä on vuosikymmenet olleet vuoroin nuo "kolme suurta" hallituksissa! Ne ovat hyvässä yhteisymmärryksessä aina jakaneet kaiken vallan keskenään korkeista viroista lähtien toinen toisilleen.

Näennäisriitelystä huolimatta, ne ovat aina fanaattisesti, kaikin tavoin, yrittäneet estää muita tulemasta vastavoimaksi. Valheet, panettelu ja nyt kuumana käyvä rasismi ja fasismi nimittely ja leimakirves esimerkkeinä tästä.
Apupuolueet Vihreät ja Vasemmistoliitto on katsottu vaarattomiksi hyvä veli verkostolle ja siten "hyödyllisiksi idiooteiksi" järjestelmälle. Niillehän riittää, että täytämme maan muualta tulleilla elätettävillä. Vaaraa niistä siis ei ole.

"Suomessa asuvien Suomen kansalaisten ääni ja tarpeet eivät ole kaikuneet muiden valtapuolueiden edustajien korviin."

Milloin viimeksi olette kuulleet näiden "kolmen suuren" johtajien olleet huolissaan omasta maasta ja kansasta? Täytyypä ihan todella miettiä milloin se olisi ollut, vai onko milloinkaan?

Ja kun katselee ja kuuntelee mediaa tänä päivänä huomaa helposti, että parjaus ja nimittely sekä aivopesu on saavuttanut mega luokan mittasuhteet. Pelko että, PS on ja pysyy, menee kaiken muun edelle. Vaikka koko kansan etu olisi tuon salaseuran rikkominen. Jo pelkästään se!

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Vai hyvä veli -verkoston tuhoaminen, Kepu on tuonut sen entistä vahvempana takaisin. Tilanne on juuri päinvastainen ja teitä viedään. Maakuntia pukkaa ja tuet hoituu kaverikapitalismin hengessä milloin kenenkin kotiseudulle ja Vaasasta tulee hetkessä uuden ministerin Tesla-tehtaan ehdokas..

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Totta! Hyvä veli verkosto ei todellakaan ole juuri edes heikentynyt, ehkä jopa vahvistunut, mutta se suurimmaksi osaksi johtuu PerusS pelosta. Lisäksi sen vahvistumiseen vaikuttaa Kokoomuksen heikkous ja hajaannus. Kepu on saanut sanella ehdot mieleisekseen, ja senhän Kepu osaa.
Siltarumpu politiikka on voimissaan.
Ainoa keino sen tuhoamiseen on holhoavan sääntelyn ja valtionhallinnon byrokratian purku kirveellä eikä höylällä. Jäsenkirja suojatyöpaikkoihin verkoston valta perustuu! Niin kuin eilisessä Talvivaara dokumentissa tuli hyvin esiin. "Me teemme kaikkemme" samoja sanoja pyöriteltiin jokaisen puoluejohtajan ja poliitikon sekä virkamiehen suulla! Mitään ei tapahtunut! Ei tapahtunut siinä asiassa, eikä pakolaisvyöryn alkaessa.
Miljardeja hukataan kankkulan kaivoon vain koska hyvä veli verkosto "tekee vain kaikkensa" ja se on vähän se, jos ei ollenkaan yhtään mitään.

Jaakko Häkkinen

Nykyinen notkahdus ei todellakaan ole lopun alku. Soini on monen persuja äänestäneen mielestä pettänyt heidät hallituksessa, joten puolue nousee takaisin heti kun hän luopuu puheenjohtajuudesta.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Eduskuntaryhmien puheenjohtajat sanovat ei hallitusyhteistyölle Jussi Halla-ahon kanssa
Tiistai 21.2.2017 klo 11.48 IL

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nousee tottakai, nyt pitää vaan saada "mestari" puikkoihin, siitä se uusi nousu alkaa.

Toisaalta, oppositiossa se aika siitä eteenpäin menee, koska mikään puolue Suomessa ei mene samaan hallitukseen Halla-Ahon kanssa.

Siellä oppositiossa on sitten hyvää aikaa huutaa ja metelöidä kaikesta mahdollisesta. Hallitukseen ei kuitenkaan ovet avaudu,.

Tietysti jos kannatus nousee sinne pitkälti yli 20% niin sitten on jo valtaa, mutta sihen ei tällä planeetalla ole mahdollisuuksia.

Haaveilu on kivaa, mutta politiikassa se ei paljon lämmitä.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä kirjoitus ja toden totta....

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Persut "sai laskettua työttömyyttä:

US 21.2
TEM: Työttömien määrä laski koko maassa

Työ- ja elinkeinotoimistoissa oli tammikuun lopussa lähes 343 000 työttömäksi työnhakijaksi tilastoitua (siirryt toiseen palveluun).
Työttömien työnhakijoita oli 25 000 vähemmän kuin vuotta aiemmin.
(Aktivointipalveluiden piirissä olevien määrä nousi 7 000 ) Sosiaaliturvaa vastaan.

Pitkäaikaistyöttömien eli vähintään vuoden työttömänä työnhakijana olleiden määrä kuitenkin kasvoi hieman yli 1 000 lähes 122 000:een.

Aktivointipalveluiden piirissä olevien määrä
-nousi 7 000
-nyt 122 000:een. Aktivointipalveluja ovat esimerkiksi palkkatuki, työvoimakoulutus, työkokeilu ja omaehtoinen opiskelu.

"Laski" juu ja verotulot palkoista myös!

Toimituksen poiminnat